Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 16 de novembre de 2014

15-11-14: CADET MASCULÍ vs GAVÀ

H Ribes Cadet masculí 31 – Gavà 23
Bona victòria davant un rival físicament superior.
Partit totalment diferent als anteriors, pausat, control, buscant la millor opció. I a més amb bona defensa i gran actuació a la porteria de Marc Ortuño (23 aturades) quan el rival trencava el nostre sistema defensiu. Resultat al minut 15, 6-1. Resultat molt baix i només un gol en contra.


Temps mort del rival i ja va equilibrar el partit. Parcial de 9-7 pel Ribes que deixà el marcador 15-8 a la mitja part. Bona diferència però, no ens podíem confiar.
Inici de la segona part rapidíssim, amb 2 jugadors nostres  exclosos i intercanvi de gols. Van desaparèixer les defenses. Parcial de 6-7 pel Gavà en cinc minuts i marcador 21-15. Llavors un altre cop la calma i defensa del Ribes més agressiva que, ens va permetre realitzar molts contraatacs i una màxima renda 29-19 a falta de 10 minuts.
D’aquí al final, 3 inferioritats més pel Ribes, passades dolentes, menys intensitat en les accions i poc encert en el  llançament, han fet que el Gavà s’acostés al marcador però, en cap moment  va perillà la victòria. Resultat final 31-23 pel Ribes.

Setmana vinent, el clàssic: Vilanova-Ribes. Espectacle garantit pel bon handbol que realitzen els dos equips.