Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 4 de novembre de 2014

01-11-14: SAFA Horta vs CADET MASCULÍ

H Ribes Cadet masculí 33 – SAFA Horta 35 
Un deu per tot l’equip en un pavelló ple i animant sense parar. Podia dir que va ser mala sort o errades puntuals o permissivitat de l’àrbitre amb el joc brut del rival però, prefereixo mirar la part positiva. Fa ràbia perdre en els últims 5 minuts però, així es el joc,  petits errors davant un bon rival es paguen.


Partit molt igualat i rapidíssim, més de 40 jugades d’atacs per equip en cada part. D’aquí el resultat tant alt i la bona actuació del nostre porter amb 19 aturades al final del partit.
Primera part amb parcials cada cinc minuts 2-2, 5-5, 9-9, 11-11, 14-14 i 16-17. Tot dit. Les combinacions sortien bé i en defensa  també es feia bon paper.
La segona part més del mateix però, amb un ritme una mica inferior, es notava l’esforç fet a la primera part i el rival ha marxat de 4 durant molta estona, 19-19 als cinc minuts  i 24-28 a manca de 15 pel final. I llavors, l’entrega dels jugadors fent un últim esforç amb molt bones jugades i finalitzacions, han posat el 32-31 a favor a falta de 5 minuts. Gran remuntada però, al final no ha pogut ser.
Felicitar a tot l’equip pel joc i l’entrega i a seguir en aquesta línia.

Setmana vinent al camp del AE Aula de Barcelona.