Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 14 d’octubre de 2014

12-10-2014: SANT JOAN DESPÍ vs CADET FEMENÍ

El passat dissabte el cadet femení va disputar el seu primer partit de lliga a casa, contra uns del rivals més forts del campionat, el C.H Sant Joan Despí. El partit es preveïa complicat, però les ribetanes es van encarregar de donar una bona imatge i plantar cara al rival. La primera part va estar força igualada i encara que les jugadores del Sant Joan anaven per damunt al marcador no aconseguien allunyar-se gaire, podrien dir que ens miravem "de tu a tu".


Marxàvem al descans amb un resultat de 9-14, que va ser la màxima diferència que van aconseguir en aquesta primera part. La defensa estava sent prou efectiva però les dificultats estaven a l'hora d'atacar, no trobavem gaires espais i molts llançaments s'anaven a fora.

La segona part va començar amb una tónica similar a la primera, bona defensa per part de les ribetanes però l'atac i les pèrdues de pilotes van acabar passant factura, el partit va acabar amb un resultat final de 20-29.


Malgrat el resultat que al final va ser força voluminós, estem molt contents de la feina que van fer les nostres noies, que en cap moment van deixar de lluïtar.