Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 12 d’octubre de 2014

12-10-14: CHR Infantil Femení vs Molins de Rei

Partit disputat diumenge al matí i el quart de la pretemporada. A les portes de començar la competició oficial, l’equip infantil femení ha disputat un últim amistós davant el Molins de Rei que ha servit per posar a prova tota la feina feta al llarg de la pretemporada i per començar a aplicar els nous conceptes i estratègies que s’estan treballant de cara a l’inici de la lliga.


Les nostres jugadores han dominat el joc de principi a fi. La concentració defensiva, sumat a la gran actuació de les dues porteres, ha suposat que s’encaixessin molts pocs gols i es tallessin varies pilotes que han permès realitzar diversos contraatacs que les nostres han finalitzat amb contundència. Pel que fa a l’atac, avui s’ha pogut veure una gran mostra de joc col·lectiu que ha suposat que haguem vist diverses jugades molt maques de combinació que les noies han sabut executar de forma que sempre finalitzés la jugadora que estava millor posicionada per marcar. Resultat final: 25 – 7

Bon partit que ha servit perquè les nostres noies deixin veure petits detalls del que segur podrem veure al llarg de tota la temporada que ens espera, en la que estem segurs que ho seguiran donant tot per afrontar el repte de la primera catalana i sobretot per seguir gaudint del handbol. Moltes felicitats noies, seguiu treballant tal com ho esteu fent i aquest any ens ho passarem molt i molt bé.


Bon handbol!!