Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 23 de setembre de 2014

LA NIT DELS ESPORTS


El divendres dia 19 a la Masia Mas Solers va tenir lloc la Nit dels Esports. Aquest és un acte protocol·lari organitzat per l’Ajuntament que s’emmarca en la XIII Diada de l’Esport, on es s’entreguen unes plaques de reconeixement a esportistes locals. Alguns, proposats per les entitats esportives i d’altres proposats per la Comissió Organitzadora de l’acte.


No es podia haver triat un escenari millor per la posada en escena d’una nit de germanor esportiva que va comptar amb la presència de l’alcalde Sr. Lluis Giralt, el Regidor d’Esports Sr. Marcos Gordaliza i del Director del Consell Català de l’Esport Sr. Gerard Figueres que van ser els encarregats d’anar fent l’entrega de les plaques al ritme d'una impecable presentació del periodista esportiu Xavi Fernández de Canal Blau.
Pel Club Handbol Ribes, les noies de I ‘Infantil Femení B de la passada temporada, van posar la cirereta a una gran temporada, però una hora i mitja entregant plaques van donar per molt: per adonar-nos de que tenim a la vila esportistes amb medalles olímpiques o subcampions del món, per fer-nos descobrir esports que es practiquen a la comarca, per fer agraïments als pares, mares, a les entitats...per fer-nos veure que tothom pot fer esport i que no hi ha impediments físics ni psicològics  com ens demostren cada any els de Junts en Acció.  Aquest és un acte no només de reconeixement de títols sinó també d’esforços i dedicació.
Molts coneguts i persones relacionades amb el club entre els homenatjats especials: Alberto Salido, Rafa Sánchez, Rubén Piñol (els quals no van poder assistir pels seus compromisos amb el FCB), i el Sr.Juan, que un cop jubilat va rebre un merescut reconeixement a la seva tasca de col·laboració amb les entitats usuàries del pavelló de Ribes.
A la finalització de l’acte els jardins de la Masia Mas Solers van acollir un petit piscolabis que va donar peu al moment social de les salutacions i felicitacions. Una vetllada molt agradable que esperem poder repetir el proper any.

Us fem arribar unes poques fotografies.