Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimecres, 1 d’octubre de 2014

CLUB HANDBOL RIBES HA PARTICIPAT A LA XIII DIADA DE L'ESPORT

Aquest cap de setmana 27 i 28 el Club Handbol Ribes ha participat a la XIII Diada de l’Esport. Aquestes són unes jornades on es donen cita les entitats esportives i on es materialitza de manera visual la gran oferta esportiva que podem gaudir al poble: senderisme, petanca, ball, espeleologia, basket, tenis, patins, waterpolo, bicis….De tot!

Els nanos que es van acostar al Bosc de Plaça dissabte per la tarda on es van muntar les carpes promocionals, es van trobar amb la sorpresa de la presència de la Lila (Club Super3) que va tenir per tothom que se li va acostar unes paraules i el moment per la foto. Ella va ser qui va actuar de fil conductor de la Roda dels Esports, on els nanos van poder fer un tastet de deu minuts de cada esport passejant d’estació en estació.

Agraïm la presència dels equips infantils del Club que durant una estona van donar una exhibició de l’handbol a una de les pistes del Bosc de Plaça.


Diumenge, per acabar amb el programa del CHR es va jugar al pavelló de Les Roquetes un partit entre els nostres juvenils masculins i el cadet A del FCB. Un partit que va mostrar un bon nivell d’handbol del nostres (del FCB per descomptat!), però el que més ens vam endur és l’esperit lluitador d’aquests nanos!