Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 1 de setembre de 2014

ASSEMBLEA 28 D'AGOST 2014: FETS RELLEVANTS

El dia 28 d’agost va tenir lloc a la Sala Polivalent de la Masia de Can Puig l’assemblea de socis. Aquesta reunió és un dels actes més importants de la temporada, on els socis i la Junta Directiva prenen un contacte directe, s’informa dels canvis de la temporada que comença, s’intercanvien opinions..etc.
Ahir vam tenir l’assistència d’un 41% dels socis entre representants dels jugadors/res i socis numeraris.
Cada any tenim moviments a la Junta Directiva. Aquest any se’n va un entranyable de logística, l’Enric i entren dos membres nous: el Toni García i el Paco Torres. Un dels aspectes més rellevants que es van votar a l’assemblea és el relleu del càrrec de president de l’Entitat.
En Josep Maria Bañez ha deixat pas a en Paco Torres. En Chema ha estat en aquest càrrec des de la temporada 2011-12 i ja feia temps que havia pres aquesta decisió. Ahir es va poder fer efectiva amb el recolzament de la majoria dels socis assistents. El continuarem veient, càmera en mà, pel pavelló i en col·laboracions puntuals. Des d’aquest escrit: moltes gràcies Chema per la teva dedicació d’aquests anys.
Donem la benvinguda al Paco Torres i encetem una faceta continuista en la direcció del Club. En Paco, arriba amb moltes ganes de treballar i de segur que contagiarà a tothom els nous aires.
Un altre aspecte important presentat a l’assemblea va ser un augment de quotes del 6% que s’aplicarà a partir d’aquesta temporada...i és que les despeses de l’entitat cada cop són més elevades. Arbitratges, assegurances, inscripcions....etc. tot va estar desgranat i explicat pel tresorer del Club, fins al detall que els socis van sol·licitar.
Continuant la reunió va tocar el torn a l’àrea esportiva on es van presentar un per un els equips del club i el cos tècnic de la temporada (la majoria, assistent a la reunió). Aquest any el Club creix en edat perquè hi haurà dos equips juvenils, i no creix en número d’equips que seran sis, igual que la temporada anterior.
El contingut de tota la reunió el podreu trobar a l’acta que repartirem al socis properament. Si alguna conclusió en vam treure ahir de la tarda és que cada cop més els socis prenen consciència de la importància de l’assemblea i s’interessen més pels aspectes que es presenten, i això ens agrada perquè ens obliga a estar en una constant millora.

La Junta Directiva.