Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 3 de juliol de 2014

LA PARTICIPACIÓ A LA GRANOLLERS CUP’2014

Per segon any consecutiu  hem participat a la Granollers Cup. Aquest any la representació del CHR ha estat amb dos equips: el Cadet Femení, i el Cadet masculí integrant  jugadors de l’A i del B. 

Deixant de banda els resultats esportius, que han estat molt bons i dels quals tothom hem quedat molt orgullosos del paper realitzat, el més important és que tothom, tant els nois i les noies que han jugat, com els seguidors desplaçats fins a Granollers ens ho hem passat molt bé. 
El grup ha fet pinya per animar-se mútuament i feia goig veure la graderia ribetana quan jugaven els nostres equips. Estem segurs de que en alguns partits que s’han decidit pels pèls a favor nostre ha estat “culpa” d’aquesta meravellosa graderia que ha acompanyat als jugadors/res com si es tractés del vuitè jugador sobre la pista.

Moltes gràcies als nois i a les noies pel joc, per la camaraderia que han tingut els dos equips, per les ganes de jugar , de participar, però sobretot també per portar a sobre ganes de passar-ho bé durant  les llaaaaaaargues jornades que dura el torneig. Gràcies als tècnics pel seu extraordinari treball i la seva entrega i dedicació. Gràcies també als seguidors/res pel seu fair play i el suport incondicional. I no ens oblidem del nostre esponsor FIDEXSA per facilitar la participació i les vivències que ens emportem tots d’un torneig d’aquesta categoria.