Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 3 de juliol de 2014

CRÒNICA DEL CADET MASCULI A+B EN LA GRANOLLERS CUP 2014

Nota 1: Diem Cadet masculí A+B perquè 4 cadets del B han jugat amb els de l’A, i no han sigut tant sols uns suplents sinó que han jugat els mateixos minuts que els de l’A, i han tingut un paper destacat.

Nota 2: Per valorar el que han fet els cadets cal tenir en compte:


·      BM GRANOLLERS A : Ha jugat a lliga catalana, ha quedat primer al top4 guanyant al Barcelona per 31-26.

BM LA ROCA: Ha jugat a lliga catalana, ha quedat tercer al top4 guanyant al Sarria per 36-34.
SANT QUIRZE: Ha jugat a lliga catalana.
MATARÓ A: Ha jugat a lliga catalana.27-06-14 / 09:00: CADET MASCULI vs BM LA ROCA
CH Ribes 12 – BM La Roca 27
AMPLIA DERROTA / SENSACIÓ DE RIDÍCUL

Partit per oblidar, no hem estat concentrats i des del primer minut fins l’últim ens han dominat. Era lògic que ens guanyessin, però no per 15 gols de diferència (en sols 30 minuts de joc).
Un pare ha suggerit a l’entrenador marxar: “no estem al nivell d’aquesta competició”. El Luciano l’ha tranquil·litzat: “La Roca está a un nivel muy alto, con los demás equipos tenemos chance”. El pare no s’ho acaba de creure, però no diu res.


27-06-14 / 13:40 CADET MASCULI vs BM VILLA DE ARANDA
CH Ribes 18 – BM Villa de Aranda 15
PRIMARA VICTÒRIA / RECUPEREM LA CONFIANÇA

Hem començat perdent, però de mica en mica hem reduït diferències, els hem empatat i al final de la primera part guanyàvem per 10-6.
Els de Burgos s’han enfadat una mica (ens consideraven un contrincant fàcil), però no ens han pogut superar. Luciano va dir “viste como sí se podía”.


27-06-14 / 19:40 CADET MASCULI vs H QUEBEC
CH Ribes 24 – H Quebec 19
SEGONA VICTÒRIA / EUFORIA COL·LECTIVA

Els de Quebec impressionaven pel físic (un d’ells feia 2 metres d’alçada). També és molt especial el pavelló (l’annex del pavelló principal), no hi grades i els pares estem a un metre de la pista, sembla que estiguem dins del partit.
També hem començat perdent (ens agraden les remuntades), però al final de la primera part guanyàvem per 10-7. La segona part ha estat trepidant (els canadencs contraatacaven molt ràpid), però els hem guanyat per 5 de diferència!!.
L’equip estava emocionat (tant que el conductor de l’autocar ens ha fet callar pel micro). Hi havia la possibilitat de quedar tercers i passar a la fase següent.

28-06-14 / 12:20 CADET MASCULI vs FORUS (GAUSEL)
CH Ribes 18 – Forus (Gausel) 14
TERCERA VICTÒRIA / L’EUFORIA CONTINUA

Els contraris eren noruecs (tots rossos). Per variar hem començat marcant nosaltres, i hem anat pel davant tot el partit. Els contraris han intentant atrapar-nos, però els arbitres els hi han xiulat nombroses expulsions de 2 minuts i penaltis. Els noruecs es desesperaven (es nota que al seu país hi ha més tolerància amb el contacte físic). Al final han acceptat la derrota esportivament.
Cap esperança de guanyar en el partit de la tarda (és un equip de lliga catalana), només intentarem fer un bon paper.

28-06-14 / 16:40 CADET MASCULI vs H ST. QUIRZE
CH Ribes 17 – H St. Quirze 14
QUARTA VICTÒRIA / AL·LUCINEM

Els contraris eren un bon equip (juguen a lliga catalana), tot i que alguns jugadors anaven de sobrats i això els hi pot haver passat factura.
Al començament ens han xiulat 6 cops zona i això (que no ens havia passat mai) ens ha desconcertat. Quan un equip s’avançava en dos gols, ràpidament l’altre l’atrapava. La primera part ha acabat amb avantatja nostre (7-5).
Al minut 5 de la segona part ja ens havien empatat (10-10), nosaltres hem reaccionat i els hem guanyat de 3 gols.
Eufòria total, no tant sols passem a la segona fase, sinó que hem acabat com a segons de grup.


29-06-14 / 09:20 CADET MASCULI vs H. MATARÓ
CH Ribes 18 – H. Mataró 16
QUINTA VICTÒRIA / NO HI HA QUI ELS ATURI

En  la linia dels partits anteriors, els nois han jugat un excelent partit. És el segon equip de Lliga Catalana que perd amb el Ribes i no és per casualitat. Gran partit en defensa i fantasia de jugades en atac, sempre hem anat per davant i amb sensació de tenir el partit controlat encara que el rival s'acostés. Ovació de la graderia contraria al bon joc dels ribetans.

29-06-14 / 09:20 CADET MASCULI vs BM GRANOLLERS
CH Ribes 11 – BM Granollers 22
FELICITATS !!
Poques vegades perdre de 11 gols es pot considerar una victòria, jugàvem contra el campió de Lliga Catalana i segon de la Copa Espanyola. Els nois del cadet tenien clar que era una ocasió irrepetible i van sortir a gaudir del partit. Mai van baixar els braços i van aconseguir entrar 11 gols en mitja hora al gegant Granollers. Aquest partit serà un record imborrable d'un magnific torneig al que anaven a intentar guanyar almenys un partit i han acabat novens de 54 equips de tot el mon.

ENHORABONA NOIS I COS TECNIC !!