Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 14 de juny de 2014

14-06-2014: PARTICIPACIÓ EQUIPS INFANTILS A XXII JORNADES D'HANDBOL SANT CUGAT.
Els equips infantils han estat aquest dissabte a La Floresta per participar a les XXII Jornades d’handbol que s’organitzen en aquesta vila. Hi havia planificats 3 partits de les noies on el Club s’ha presentat amb una barreja de l’infantil Femení A i B, i 4 partits dels nois d’una durada de 10’’ cada part. En el grup de les noies l’Esplugues, el Sant Cugat i la Salle Montacada. En el grup dels nois El Sant Cugat A i C, l’Òdena, l’Oar Gràcia.

Pels nois i les noies la jornada ha passat força agradable, saltejant el paper de jugadors/res amb el d’animadors/res i a la que hi havia una mica de temps lliure, una capbussada a la piscina on els participants hi tenien accés gratuït i les famílies hi vam poder accedir per un mòdic preu. Una estoneta de sol i bany que va ens va permetre gaudir del torneig d’una manera diferent a la que estem habituats.

Els nostres equips no es van classificar per les finals...però com sempre, els resultats queden sense importància quan ens emportem als jugadors/res cap a casa cansats amb un somriure a la cara....i aquest Torneig ho va aconseguir.

Com sempre, les imatges valen més que les paraules....i en tenim unes quintes.