Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 15 de juny de 2014

14-06-2014: CRÒNICA CADET MASCULÍ B

H Ribes Cadet B  38 – Vilanova 39

Gràcies Edu pels 5 anys de dedicació a aquests jugadors.
Els jugadors volien dedicar la victòria a l’Edu en el seu  comiat com entrenador del Cadet B però, no ha pogut ser per autèntica mala sort (3 pals i un penal errat en els últims 5 minuts).
Partit de 10 per part de tothom.  Com ja es habitual en aquest derbi , gols, intensitat, tensió, jugades espectaculars, encara que era un partit amistós.


Primers minuts intensos del Ribes que ha marxat al marcador 3-0 als cinc minuts i 8-4 als deu. A partir d’aquest moment ja no ha hagut treva. Un partit amb un ritme altíssim amb bones combinacions i trobant superioritats amb facilitat. 23-20 pel Ribes al descans.
A la segona part no ha canviat res excepte l’encert en el llançament i les bones aturades dels porters. Poc a poc el Vilanova s’ha apropat al marcador fins al empat a 28. A partir d’aquí, les avantatges eren mínimes fins arribar al 34-35 pel Vilanova a falta de 5 minuts.  Llavors ha entrat en joc la mala sort, el cansament i la calor. Minut 28, 35-39 pel Vilanova.
Els ribetans han fet un pas més, defensa pressionant, recuperacions i 38-39. Una última recuperació i llançament al pal a falta de 2 segons. Mala sort però, un gran partit.