Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

divendres, 13 de juny de 2014

13-06-2014: LA FESTA DE CLOENDA 2014

Novament el sopar de cloenda de la temporada va aplegar 150 persones entre jugadors/res, familiars, cos tècnic i simpatitzants del Club. Aquest any les activitats de la tarda dels jugadors/res van ser un parell de partits mixtes de les categories infantils i cadets. Tant els jugadors com els tècnics i les famílies que hi van assistir van poder gaudir de jugades i connexions curioses i inhabituals.

Els partidets van ser el fil conductor de l’objectiu social de la jornada: passar-ho bé i fomentar la relació entre els diferents jugadors i jugadores del Club, independentment de l’equip guanyador i perdedor.

L’habitual partit entre tècnics i pares/mares/simpatitzants també va assolir les expectatives de diversió i espectacle, tant pels participants com per la graderia assistent.  Tot i l’entrenament previ del dia anterior, res a fer quan es juga contra la joventut i energia del cos tècnic.
El sopar és el moment de la conversa...i després del sopar el moment del discurs del President, un reconeixement divertit en forma d’entrega de diplomes que els tècnics van fer a un parell de representats de cada equip, i el recull d’esdeveniments de la temporada en format de vídeo van posar el punt i final a la vetllada.
Agraïm la col·laboració de tothom que ha participat en l’organització de l’esdeveniment ja que sense comptar amb aquest suport es fa impensable plantejar-se l’esdeveniment. Aquest any a més, tenim un agraïment especial per la col·laboració de diverses entitats del poble: Xulius, Ger, Basket Ribes i Ajuntament.  Sense la seva ajuda aquest any la festa no hagués estat la mateixa de sempre.