Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 10 de juny de 2014

07-06-2014: CRÒNICA: FINAL A 4 INTERCOMARCAL - Baix Llobregat, l'Anoia, Garraf i Alt Penedès

Semifinal: Handbol Ribes IFB - C.H. Vilanova

Gran partit de les nostres noies, que s'han tret l'espina que tenien des de la fase regular, guanyant amb gran autoritat al Vilanova, demostrant a mateix temps que mereixien estar en la lliga de les millors. Ha estat un partit controlar de cap a peus, en el que únicament han anat per sota en el marcador en la primera jugada (0-1), passant a continuació a controlar el partit amb un parcial de 5-0, diferencia que han anat gestionant e inclús augmentant fins a un resultat final en la primera part de 12-6.
La segona part ha estat més igualada, i les nostres han gestionat esplèndidament el partit, mantenint el control sobre el marcador fins al xiulet final: 27-22.

Final: Castelldefels - Handbol Ribes IFB

Res a veure amb el primer partit, sobretot perquè els ha tocat jugar en front un gran equip, format per a moltes jugadores que formen part de la Selecció Catalana. Les nostres han donat la cara en tot moment, tot i el cansament acumulat i la manca de temps per recuperar-se entre partit i partit (el Castelldefels ha disposat d'una hora de descans més que les nostres). Les del Baix Llobregat han pres el control del partit, tot i que les nostres han aconseguit lligar jugades molt maques, demostrant que eren allà per mèrits propis, El resultat final del partit ha estat 41-26, un diferència de gols potser massa gran per el que s'ha vist en la pista.

En qualsevol cas, HEM ACONSEGUIT UN SOTS-CAMPIONAT, amb molt d'esforç, mèrit de totes les jugadores i aquest gran entrenador, el Jose, que ha aconseguit conjuntar un equip, que ha millorat, a mesura que passaven les jornades, fruit del treball diari que ha dut a terme durant tota la temporada que ara finalitza.

Moltes gràcies a totes per l'esforç. Ens queda encara un campionat el proper dissabte a Sant Cugat!!!


BON HANDBOL!!!