Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 19 de maig de 2014

18-05-2014: LA SEGONA JORNADA DEL TOP4EL CH RIBES ES PROCLAMA SOTS-CAMPIÓ
DE 1a CATALANA 2013-14


En aquesta segona jornada d’avui s’ha decidit la classificació del TOP4 de la lliga de Primera Catalana d’Handbol en la categoria Cadet Femení, que ha quedat en l’ordre següent:
Campió: CH Sant Quirze “B”
Sots-campió: CH Ribes
3er: CH Sant Esteve de Palautordera
4art: CH Igualada

La jornada ha començat puntualment amb el partit que decidia el 3er i el 4art classificat i que han jugat el CH Igualada i el CH Sant Esteve de Palautordera. Un partit dominat des del principi pel Sant Esteve de Palautordera i acompanyat per la mala sort de les Igualadines que no encertaven a entrar els xuts ja per la intervenció de la portera o amb l’impediment dels pals. A la mitja s’ha arribat amb un 10-14 i ha estat a l’inici de la segona part, quan el CH Igualada ha agafat més desavantatge perquè s’ha trobat jugant amb només 3 jugadores a la pista. Al minut 7 de la segona part, al lluminós havia pujat un 11-17 i al minut 20 teníem un 17-24. Ens els últims 10 minuts ha estat quan l’Igualada ha començat a escurçar diferències fins a l’acabament amb un 22-25.

El segon partit que ha decidit el primer i segon lloc de la classificació l’han jugat el CH Sant Quirze i les nostres lluitadores del CH Ribes que jugaven com equip visitant. La primera part ha estat molt equilibrada i en dues ocasions ha pujat l’empat al marcador. Al minut 21 teníem un 8-8 i la part ha acabat amb un 12-11. A la segona part, ha aparegut el Sant Quirze robant pilotes i culminant els contraatacs i el partit ha acabat amb un 29-20 final.
A la mitja part d’aquest últim partit, hem pogut comptar amb la presència d’un munt de jugadors de la SEA Els Costerets (als que agraïm enormement la seva presència), que ens han fet una demostració de mini-handbol davant d’una graderia plena a vessar i que ha deixat constància, un cop més, que l’handbol a Ribes té molt de futur.
La cerimònia protocol·lària de l’entrega de trofeus ha comptat amb la presència del President de la Federació Catalana d’Handbol, el Sr. Tomàs Moral i del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes el Sr. Marcos Gordaliza que han ajudat al nostre president a entregar els trofeus i els recordatoris de l’esdeveniment.
Al final, l’alegria de les noies del Sant Quirze i la gran foto final de totes les participants lluint la samarreta rosa de recordatori, com si es tractés d’un únic gran equip. Una foto que parla. Parla d’esportivitat i de sana rivalitat.
Sentim molta satisfacció i molt d’orgull pel 2on lloc en la classificació obtingut per les nostres noies. Han estat dos partits molt intensos en que les noies ho han donat tot a la pista i els que ho han viscut des de la graderia ho saben molt bé.
No podem acabar aquest escrit sense donar MOLTES GRÀCIES a l’afició que ha omplert el pavelló i que ha estat, sense cap mena de dubte el jugador virtual número 8 de la pista.
BON HANBDOL !