Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 18 de maig de 2014

17-05-2014: LA PRIMERA JORNADA DEL TOP4

Com s’esperava, la primera jornada del TOP4 de Primera Catalana Cadet Femení que s’ha jugat a Sant Pere de Ribes ha estat tan emocionant com prometia. Quatre equips molt equilibrats s’han jugat “a cara o creu” passar demà a la final.

La primera eliminatòria entre en CH Igualada i el CH Sant Quirze “B” ha estat molt intensa. Els dos equips competien a la pista i a la graderia. Ha estat un partit que ha mostrat molta duresa defensiva i en el lluminós s’estirava i s’escurçava una diferència a favor del Sant Quirze, que tot el partit ha estat perillant. 
La tensió que es respirava a la graderia ha arribat a la pista i les noies estaven molt nervioses. El resultat final ha estat de 23-26.
La segona eliminatòria entre el CH Sant Esteve de Palautordera i el CH Ribes ha estat molt emocionant i molt equilibrada. Les ribetanes han anat per sota del marcador i han marxat a la primera part sense poder capgirar-lo, però amb una diferència que donava esperances a l’afició.A la segona part han aconseguit igualar el marcador, i han obtingut una renda de 2 gols que han perdut en els últims dos minuts. S’ha arribat a l’empat a 22 i quedaven pocs segons de joc.
Era el moment de donar noves ordres. Les ribetanes ens han sorprès amb un jugada de pissarra que els hi ha donat la victòria. La graderia local hem embogit. El resultat final ha estat de 22-23.

Han estat dos partits molt bonics de viure en directe. Al final de cadascun, el contrast de l’alegria de les guanyadores amb les llàgrimes de les perdedores....però amb rialles o amb llàgrimes, l’últim “grito”, el suport incondicional de les aficions, la salutació entre les jugadores i el respecte i l’esportivitat per sobre dels resultats.
Amb els resultats obtinguts, la programació de demà ha quedat de la següent manera:

A les 17’00 h es jugarà el 3er i 4rt lloc de la classificació entre el CH Igualada com equip local i el CH Sant Esteve de Palautordera com equip visitant.

A les 19’00 h es jugarà la final entre el CH Sant Quirze “B” com equip local i el CH Ribes com equip visitant.

Al final del segon partit s’iniciarà la cerimònia d’entrega de trofeus. Ens esperen dos plats igual de forts que els d’avui. NO US HO PODEU PERDRE !


BON HANDBOL !