Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 12 de maig de 2014

10-05-2014: CRÒNICA INFANTIL FEMENÍ B

CH Ribes 22 – Plà Moreres 15
Últim partit d’aquesta segona fase de la lliga regular i nova victòria. Ja podem estar ben contents de les nostres noies que han guanyat TOTS ELS PARTITS d’aquesta fase. En aquest cas, enfront les noies del Pla Moreres. Cal dir que ha estat un partit una mica mes fluix que altres jugats anteriorment, comprensible, ja que les noies ja se sabien campiones i la tensió no ha estat l'habitual.
De tota manera, han portat el control del partit en tot moment i el Pla Moreres, tot i comptar amb un noi en l’equip, no han tingut cap opció de endur-se punts del nostre pavelló. El resultat final ha estat de 22 a 15 (12-4 al descans).
Voldria fer esment al comportament deplorable d’alguna seguidora de l’equip rival, increpant a les nostres jugadores, com si es tractés d’un partit de professionals. Em sembla lamentable aquest tipus de comportament, que no hauria de repetir-se en cap pavelló, i encara menys quan es tracte de jugadors/es molts joves, a qui aquest comportament, per part dels pares, a qui es pressuposa educats i educadors, no els és gens exemplar.


BON HANDBOL !!!