Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimecres, 7 de maig de 2014

03-05-2014: CRÒNICA DE L'EQUIP INFANTIL MASCULÍ

C.H. Ribes - C.H. Vilanova

Com ja resulta bastant habitual, els partits contra l'equip vilanoví acostumen a ser bastant disputats i igualats, força emocionants, I evidentment de "màxima rivalitat" comarcal. Aquesta vegada tampoc va ser una excepció, tot i que en aquesta ocasió el nostre equip va haver d'afrontar el partit amb moltes baixes i absències, i amb sols 5 jugadors de camp.
Aquesta situació força desavantatjosa  ens va obligar a jugar el partit amb sols un jugador a la banqueta per a poder anar fent tots els relleus I canvis del partit, i en conseqüència, l'equip va haver de fer jugar a un dels nostres porters com a jugador de camp, (porter que prèviament ja havia hagut de jugar també amb el nostre equip cadet l'altre partit que es va jugar abans,  perquè l'equip cadet també tenia baixes). D'aquesta manera com a mínim es va poder anar donant successivament descans als 5 únics jugadors de camp dels que disposava l'equip, i gràcies a l'esforç de tots els jugadors i a les molt bones parades de l'únic porter del que disposava l'equip, es va arribar al descans amb un empat a 9 gols.
Però el gran desgast físic de la primera part es va acabar notant a la segona meitat, quan  els nostres jugadors van patir les conseqüències del sobreesforç realitzat al primer temps, i van acabar perdent el partit pel resultat de 21 a 28.