Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 29 d’abril de 2014

CAMPUS PLAY HANDBOL DEL 25 DE JUNY AL 2 JULIOL AL COMPLEX ESPORTIU AMPOSTA PARC

Benvolguts amics de l'Handbol!

Fa poc més de tres mesos desde l'ASSOCIACIÓ ESPORTS PLAY us vam presentar el nostre Campus d’Handbol PLAY HANDBOL de Setmana Santa, ara ens adrecem a vosaltres per fer-vos arribar la informació de l’edició d’estiu del CAMPUS PLAY HANDBOL que realitzararem a les dates del 25 de Juny al 2 de Juliol amddos dies inclosos a les instal·lacions del Complex Esportiu Amposta Parc. 
Amb el desig que us agradi i ho feu arribar als jugadors/es, a les famílies d’handbol del vostres clubs/escoles i als vostres tècnics.
ES TRACTARÀ D'UN CAMPUS DE: 

    8 DIES / 7 NITS
    2 HORES D’ENTRENAMENTS TÈCNICS DIÀRIES
    2 HORES DE COMPETICIONS DIÀRIES
    2 HORES D’ACTIVITATS DE LLEURE DIÀRIES
    1 HORA D’ACTIVITAT O JOC DE NIT
    NITS DE FINALS
    PISCINA
    ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL I ACCIDENTS
    TRASLLAT BARCELONA – AMPOSTA – BARCELONA
    REGAL DE CAMPUS
    MOLT MOLT D’HANDBOL!!!

Per aquesta edició canviem d’ubicació. La escollida és el COMPLEX ESPORTIU AMPOSTA PARC (www.ampostaparc.es) un lloc de plena confiança on la qualitat, serietat, experiencia, amb unes instal·lacions increïbles ben a prop del Delta de l'Ebre, pistes d’Handbol, pavelló, dues piscines i diversos espais per a l'oci i el descans i la quantitat d’entitats que han confiat en ells ens dona la seguretat necessària per fer el nostre Campus amb ells.

Com ja uns hem informat en altres ocasions som una Associació Esportiva no vinculada a cap Club ni Escola, per la qual cosa no tenim cap voluntat per fitxar jugadors, ben al contrari, pretenem fomentar les noves amistats entre jugadors i entrenadors per trencar amb la rutina de la temporada i aprendre de noves metodologies de treball del nostre esport. És per això que ens agradaria que en els casos que el vostre club/escola aporti jugadors puguin ASSISTIR ENTRENADORS, per tal de fer l'experiència PLAY HANDBOL més divertida i alhora crear un feedback d’aprenentatge tant per uns com pels altres.

LA MILLOR COMPANYIA POSSIBLE AMB UN GRUP D'ENTRENADORS AMB MÉS DE 15 ANYS D'EXPERIÈNCIA EN EL MÓN DE L'ESPORT!

Per qualsevol pregunta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, a més a més si veieu necessària una reunió per coneixe'ns estarem encantats, estem a la vostra disposició.

Ivan Pérez:           ivan@playhandbol.com
Raúl Fernández:     raul@playhandbol.com
UNA ABRAÇADA BEN FORTA DE TOT L'EQUIP DE PLAY HANDBOL

En aquest mateix missatge trobareu un seguit de documents adjunts per què ens podeu conèixer una mica més, en el quals trobareu: