Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 22 de febrer de 2014

22-02-2014: CRÒNICA INFANTIL FEMENÍ A

Ch Igualada 41 – CH Ribes 24

Molt bon partit de les nostres noies en la quarta trobada amb el CH Igualada en el que va de temporada. Avui les noies han tret a la pista ganes de jugar a handbol i de passar-ho bé. Han començat molt fortes en la defensa. Encara ens falta precisió en les passades, espontaneïtat i rapidesa en els atacs perquè som tan previsibles que ens intercepten els pensaments.


Amb tot, al principi els primers 10 minuts del partit hem provocat la inquietud de la graderia contraria !  Ha durat poc perquè el parcial de la primera part ja teníem un 21-9 al marcador.

La segona part de les nostres noies ha estat espectacular. Han connectat les passades, les mirades, les ordres de la central i concentrades “a tope”, les pilotes han començat a arribar al fons de la xarxa. En el parcial de la segona part han aconseguit un 20-15. Dues parts ben diferents i molt bones sensacions de les noies i de la M Carmen a la finalització del partit. Tot i el resultat....saben que ho han fer molt bé i van estar molt contentes. És molt difícil explicar aquesta sensació amb un resultat tan diferenciat, però d’Igualada vam marxar amb el sentiment de la victòria.


Potser ha estat l’equipament de “grada jove” que ens vàrem endur a Igualada que va arribar amb força a la pista, o potser és que comencem a recollir els fruits de la temporada. MOLT BON PARTIT NOIES ! Com aquest, els 6 que queden de la lliga.