Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 13 de febrer de 2014

09-02-2014: III TORNEIG DE SANT PAU AL PAVELLÓ DE RIBES.

EL DIUMENGE DIA 9, EL III TORNEIG DE SANT PAU VA DEMOSTRAR NOVAMENT QUE ÉS UN PUNT DE TROBADA SOCIAL I ESPORTIVA PER TOTS/ES ELS JUGADORS/RES I PER LES SEVES FAMÍLIES.

El Torneig ha ofert un cartell de partits gens fàcils pels nostres del que n’hem tret un dia de bona mostra d’handbol. Un dia en que els jugadors/res s’intercanvien les posicions de la graderia al camp, i del camp a la graderia, donant-se suport un partit rere l’altre. Si afegim les famílies al complert (avis, àvies, tiets, tietes, cosins...) ja tenim els ingredients necessaris del que és una jornada festiva del Club.

La jornada va començar força puntual amb un partit de lliga integrat en la celebració del Torneig on es van afrontar el Cadet Masculí A amb el Sant Esteve Sesrovires. Els nois més veterans del Club van oferir un espectacle de joc ràpid, combinacions,  contraatacs i molta emoció. El seu esforç es va recompensar amb la consolidació a la segona posició de la lliga de 2ona Catalana i del Trofeu de campions en la seva categoria del Torneig.
Seguidament, el partit de l’Infantil Femení A que va ser superat pel CH Igualada. Tot i la derrota, les noies també van oferir bones jugades. Van aplicar una gran força defensiva que va cedir ja cap al final de la segona part. Llàstima de la manca de punteria de les nostres i de l’encert de la portera rival que van posar a prova la resistència i la persistència de les nostres noies.  

Per acabar la jornada matinal van saltar a la pista les noies del Cadet Femení que es van afrontar al Cerdanyola. El rival, un equip que es troba a Lliga Catalana,  ha servit per mesurar les forces de les nostres noies, ara que començarà una nova fase de la seva competició. El partit ha ofert l’espectacle que s’esperava de bon joc, i el Trofeu s’ha quedat a Ribes.Per començar la tarda, les noies de l’Infantil Femení B s’han trobat a la pista el Pla Moreres A. Tot un repte per aquestes noies que cada setmana ens sorprenen amb el seu esperit lluitador i la seva progressió de joc. No han pogut retenir a Ribes el seu Trofeu, però pels assistents, com si l’haguessin guanyat. Ha estat un partit molt aplaudit que ha fet les delícies de la graderia.
I per finalitzar la jornada i posar-hi més emoció han començat els derbis locals. Tant l’infantil Masculí, com el Cadet Masculí B s’han vist les cares amb el CH Vilanova, en dos partits que tenen una crònica bessona: tots dos partits han estat molt igualats i força tensos al camp i a la graderia. Els Ribetans han mantingut una mínima diferència al lluminós i al final, la manca d’encert ha fet que els trofeus, entregats pel Regidor d’Esports Sr. Marcos Gordaliza, marxessin cap a Vilanova.
Sigui com sigui, guanyats o perduts, el que compta és que la jornada sigui divertida i entretinguda pes jugadors i les jugadores. Que es coneguin. I que els pares, mares i famílies al complert passin una bona estona.  En el vaig i vinc, veiem una estona del partit previ a la nostra convocatòria i quedem una estona enganxats al partit de després. D’això es tracta.Objectiu de la jornada assolit!
FINS L'ANY QUE VE.