Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 9 de febrer de 2014

08-02-2014: SANT QUIRZE vs INFANTIL FEMENÍ A

CH Ribes 17 – Sant Quirze 34

Les noies de l’Infantil Femení A han jugat aquest dissabte contra el segon classificat de la LLiga. En aquesta segona volta de la competició, ja coneixem als rivals i tenim la referència del partit d’anada per mesurar la millora de l’equip, tot i que l’alineació del partit d’anada i del tornada són força diferents. En aquest partit han vingut a donar un cop de mà les noies del B. Una ajuda molt valuosa que ens ha portat a una considerable millora del resultat del partit d’anada que va acabar en 50-28.

Les nostres noies han millorat la tanca defensiva, i han aconseguit diversos passius per l’equip rival i llargues estones de congelació del marcador. En els atacs encara són molt previsibles i això fa que hagin de córrer masses vegades pista avall per aturar contraatacs amb el conseqüent desgast físic.
Millorar els resultats dels partits d’anada ja és tota una victòria. I aconseguir els objectius que marca l’entrenadora al vestuari abans de l’inici del partit i al descans, doble victòria. Felicitats noies!