Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

divendres, 31 de gener de 2014

2on CAMPUS INTERNACIONAL D'HANDBOL VICTOR TOMÀS

“És un plaer, per segon any consecutiu, poder tirar endavant aquest projecte al costat dels meus grans amics i professionals Roger Almunia (MasterSports) i Marc Garcia (BM.Granollers) . Amb ells i la resta del Staff, vam fer que la primera edició fos un gran èxit, tal com ens van fer saber les famílies dels més de 90 participants del primer CampusVT8.
Aquesta edició també serà molt especial. Hi hauran algunes sorpreses que us anirem anunciant a través de tots els canals de les meves xarxes socials i el Facebook del campus: www.facebook.com/Campusinternacionalvictortomas
La meva implicació tant en l’organització com en el desenvolupament del campus serà màxima. Estaré tots els dies a les instal·lacions convivint i compartint moments tant esportius com d’oci amb tots els participants.
L’any passat vaig viure una de les experiències més gratificants de la meva carrera esportiva i vull repetir-ho de nou!
Poder compartir les meves experiències del món de l’handbol amb tants nens i nenes amb ganes d’aprendre, millorar i sobretot, passar-ho be jugant a aquest preciós esport, fan que el desig de dur a terme aquest segon CampusVT8 sigui encara més intens, si cap, que el primer any.
Espero poder veure a tots els jugadors i jugadores que van participar l’any passat i que molts dels qui no vau poder assistir us animeu en aquesta edició.
Us prometo que seran uns dies INOBLIDABLES!
Una forta salutació”