Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 20 de gener de 2014

18-01-2014: CRÒNICA INFANTIL FEMENÍ A

CH Ribes 20 – CE Castelldefels 30
Avui ha estat un bon partit de les nostres noies. En els primers minuts de la primera part, hem tingut en 3 oportunitats l’opció de posar al marcador el 2 -2. El partit estava molt igualat i nerviós….però l’empat no ha pujat al marcador i en un plis, hem estat 1-5. Bon moment, per un temps mort! La part ha continuat molt igualada. 
Encerts a la nostra porteria, però pals i aturades on s’haurien de sumar els nostres gols. Mala sort! Hem arribat a la primera part amb un 9-16.
La segona part ha estat molt millor en defensa i l’esforç s’ha notat en el resultat parcial de la segona part: 11 – 14. Al final, un resultat amb una diferència de 10 gols, però bones sensacions de jugadores, entrenadora i graderia. Les noies han estat lluitant de principi a fi.

Avui ha estat l’últim partit de la primera volta. En aquest partit, hem aconseguit per primera vegada en lo que portem de temporada comptar amb la presència de totes les jugadores a la convocatòria (portera de baixa, a banda…).  Han estat 11 partits molts durs. Amb l’experiència de la primera volta, sabem quins partits es poden guanyar, i quins es poden lluitar per escurçar la diferència del partit d’anada. En tots, tenim un objectiu per lluitar. El més important és aconseguir la presència de tot l’equip al partit, i que elles tinguin el convenciment de que ho poden fer, tant, como el tenim nosaltres.