Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 12 de gener de 2014

11-01-2014: VENDRELL vs CADET MASCULÍ B

Vendrell  33 – H Ribes Cadet B  16

La pitjor primera part de la temporada (15-3). Només 3 gols en 30 minuts, de 16 llançaments. La resta del temps, pèrdua darrera pèrdua de pilota. Ni una jugada de combinació. Passades toves i al contrari. En fi, per oblidar. A més l’afegit de l’àrbitre durant els 5 primers minuts. Va semblar que volia marcar territori, 3 penals inexistents en contra, un gol concedit al rival trepitjant mig metre dins, que combinat amb els errors propis va deixar un marcador de 5-1.

La segona part va ser diferent. Es va veure el potencial del nostre equip molt semblant al del rival, encara que ells tenien 2 jugadors que van desequilibrar el resultat. D’inici un 0-4 pel Ribes que donava esperances (15-7) als cinc minuts. Temps mort del rival i entrada dels 2 jugadors que en un no res van posar el 19-7. A partir d’aquí, alguna pèrdua  i 2 gols del Vendrell (tots del número 19 que ja no va descansar) per cada un del Ribes.  Resultat 19-14 en aquest segon temps amb 14 de 29 en llançaments.

En resum, es va llançar la primera part i una segona molt decent contra un rival que sense aquests 2 jugadors  està al mateix nivell que el Ribes. Esperem el partit de tornada per demostra-ho.