Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 1 de desembre de 2013

30-11-2013: CH RIBES CADET MASCULÍ B vs VILANOVA

H Ribes Cadet B  31 – Vilanova  40
Repàs del Vilanova. Merescuda victòria de l’equip rival que ens serveix de mirall. Fa dos anys en infantil, el Ribes semblava equip professional  i el Vilanova el principiant. L’any passat, les forces estaven equilibrades. Aquest any el conjunt vilanoví ha demostrat que tenen un handbol de combinació, dinàmic i alegre, mentre el Ribes sembla estancat en l’handbol de fa dos anys estàtic, poques jugades d’estratègia i recolzant-se a les individualitats.


Això serveix amb gran llançadors, que no es el cas, 39% d’efectivitat en el partit d’avui (31 de 79).
La primera part va estar igualada amb avantatges mínims pels 2 equips. Ningú va marxar per mes d’un gol fins el 12-13.  El final d’aquesta part va ser per oblidar amb llançaments sense criteri i sense defensa. Resultat de la primera part, 13-17 pels visitants.
La segona va començar com ve sent habitual aquesta temporada, sense intensitat en defensa (ens feien gols amb 2 jugadors rivals sols en el pivot i ells en inferioritat) i ansietat en l’atac,  uns quants volien resoldre per ells mateixos sense pensar en l’equip. Llançaments mes enllà dels 9 metres al blocatge de la defensa o les mans del porter, sense jugar amb els extrems ni els pivots. Es convertia el partit en un 3 contra 6, condemnat al fracàs. Resultat 22-33 quan es demanà temps mort per controlar la situació. No va anar gaire be ja que, es va ampliar fins el 23-37 (14 de diferencia) que al final es va maquillar quan el partit va entrar en un anar i tornar on vam estar mes encertats que el Vilanova.

Destacar el debut d’en Roger i d’en Thibaud, dos bons reforços de cara al futur però, mol han de canviar les coses si volem veure bon handbol del nostre equip.