Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

divendres, 25 d’octubre de 2013

TV3 I CATALUNYA RADIO AL NOSTRE MUNICIPI


El programa DIVENDRES de TV3 visitarà Sant Pere de Ribes. Així l’equip d’exteriors que cada setmana es desplaça a un municipi diferent de Catalunya, capitanejat per l’Espartac Peran, s’ubicarà a la plaça Marcer de Ribes els dies 11, 12 i 13 de novembre i durant totes les tardes aniran fent connexions en directe amb el plató dels estudis de Televisió de Catalunya on es troben la resta de col·laboradors de l’espai magazín diari de les tardes de TV3 i el seu presentador Xavi Coral.El pròxim dilluns es comptarà amb la companyia d’en Màrius Serra i la seva secció “Paraules en Ruta”, on repassaran la forma de parlar i les dites més populars de la zona. Tots els ribetans i ribetanes i roquetencs i roquetenques estan convidats ha participar-hi, ja que seran els i les veritables protagonistes i especialistes d’aquesta secció. Només cal ser presents el dia 11 de novembre, a les 17 hores, a la plaça Marcer de Ribes (davant del Centre Parroquial) per assistir com a públic i estar disposat a col·laborar-hi. Igualment, totes les persones que vulguin veure en directe les connexions del programa i les diferents seccions i continguts que es facin des de Sant Pere de Ribes, poden apropar-se per les tardes a la plaça Marcer, on estaran instal·lats de dilluns a dimecres.
DIVENDRES s’emet de dilluns a divendres, de 16:30h a 18:40h, aproximadament. A l’exterior, de dilluns a dijous, busquen la participació activa i la complicitat dels ciutadans del municipi que visiten i donem veu a diferents persones relacionades amb l’actualitat o amb la història de la població on es troben.
EL PROGRAMA ELS OPTIMISTES DE CATALUNYA RÀDIO, TAMBÉ ES PODRÀ VEURE EN DIRECTE DES DE LES ROQUETES
A més, aquest any sumen esforços amb el programa Els optimistes de Catalunya Ràdio, presentat per Àngel Llàcer i Manu Guix. Es tracta d’un concurs radiofònic que s’emet cada dia de les 13:00 a les 14:00 hores. Al mateix temps que el programa televisiu Divendres, Els optimistes visitaran el municipi de dilluns a dijous amb un enviat especial i, el divendres 15 de novembre, realitzaran tot el programa en directe des de la sala polivalent de l’edifici institucional de la Vinya d’en Petaca, a les Roquetes, convidant a assistir-hi a totes les persones que hi estiguin interessades. L’entrada és gratuïta i només cal anar-hi el dia i a l’hora d’emissió d’aquest espai radiofònic.
En el programa actuarà  el grup Línia Maginot i el reporter Xavi Canalias continuarà buscant la nova Nina pels carrers de Sant Pere de Ribes. Els concursants seran posats a prova i hauran de respondre preguntes de cultura general, estar atents al programa i ser hàbils fent cerques per internet. Durant el concurs, Àngel Llàcer i Manu Guix cantaran la cançó optimista dedicada a Sant Pere de Ribes, que a la tarda tornaran a interpretar en directe al plató del magazín Divendres de TV3.