Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 24 de novembre de 2013

23-11-2013: CRÒNICA INFANTIL FEMENÍ B vs GAVÀ DAVID BARRUFET

CH Ribes 21 – Gavà D. Barrufet 13
Partit disputat dissabte, tot just finalitzada la presentació dels equips de l'Handbol Ribes i Costerets, davant el Gavà David Barrufet. Tercer partit de lliga i tercera victòria!!! 
I en aquest cas, amb molt mèrit, ja que es tractava d'un equip que fins ara sempre ens havia guanyat. Tot que ens mancaven varies jugadores per diferents motius, les nostres noies han estat superiors al Gavà, imposant-se en les dues parts amb claredat (12-9 i 9-4). Resultat final, 21-13.
Com ja hem anat dient en anteriors cròniques, es nota dia a dia la feina del Jose i la implicació de les jugadores. Molt bon partit de totes, que en aquest cas s'han repartit la responsabilitat dels llançaments i les anotacions han estat en la mateixa línia. 


També remarcar l'actuació de les dues porteres que han realitzat aturades de gran mèrit, una en la primera part (Izaskun) i l'altre en la segona (Sandra). Per últim, però no menys important, agrair la participació de l' Anna i la Cèlia de l'IFA per a poder completar l'equip, ja que no teníem prou jugadores, com ja he dit, degut a lesions i altres.


BON HANDBOL !!!