Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 17 de novembre de 2013

16-11-2013: CRÒNICA CADET MASCULÍ B vs CAMBRILS


CH Ribes Cadet B 18 – Cambrils 17

Victòria ultra defensiva. Partit dur, travat i emocionant pel marcador. Crec que no va quedar cap jugador dels dos equips sense exclusió o targeta. Atacs llarguíssims, amb moltes faltes i gairebé arribant al passiu.
Primera avantatge del Ribes als 20 segons, primera jugada del partit. Als 5 minuts, 1-3.Joc poc vistós a la primera part i molts errors en els pocs llançaments (per les bones defenses). Al minut 20, 4-9 pel Cambrils i bona reacció dels nostres jugadors que en cinc minuts es posaren a un (8-9). Final de la primera part 10-12 pel Cambrils amb un gol de sort a l’últim segon dels rivals.
Si la primera part va ser defensiva, la segona encara més (parcial de 8-5), faltes continues tallant l’inici de les jugades. Defenses molt tancades i agressives i a on no arribaven aquestes, hi eren els porters. Gran actuació dels Marc (Ortuño i Casasses) amb 7 aturades de gran mèrit cadascun. Al minut 20, 14-16 pels rivals i al 25, segona avantatge del Ribes en tot el partit (17-16).
Al final 18-17 merescut per l’esforç i el gran partit realitzat per tots els jugadors. Aquesta setmana si que han jugat com equip encara que hem de millorar alguna coseta en atac.