Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 17 de novembre de 2013

16-11-2013: CRÒNICA CADET FEMENÍ, PARTIT DISPUTAT A CASA

CH Ribes 30 – Tarragona 21

Cinc de cinc, son els partits que porten guanyats les nostres cadets, invatudes en el que portem de lliga.
Les tarragonines van venir amb ganes de guanyar el partit i de fet ens ho van possar complicat obrint el marcador, el seu joc amb molts canvis de posició i moviments ràpids va desconcertar a les ribetanes que no arribaven a trobar-se còmodes al partit i els hi costava fer el seu joc.
Amb un 3-4 ens els primers minuts estava clar que les rivals havien vingut a buscar la victòria i nosaltres teniem que reaccionar. Al descans guanyavem per dos gols 12-10, que va ser la tònica durant gairebé tot el primer temps.
La segona part va ser molt diferent, les instruccions del míster va dónar seguretat a les jugadores, que van sortir amb més confiança i decisió. A mida que anaven passant els minuts les locals es trobaven més còmodes al camp i això s'anava reflectint al marcador on la diferència de gols s'anava ampliant. Les noies del Tarragona veien com la victòria que tant merescudament havien vingut a buscar se'ls hi escapava de les mans. El resultat final  va ser de 21-30, un triomf molt treballat per les ribetanes davant un bon rival.

Moltes felicitats a totes les jugadores del partit, tant a les locals com a les visitants !!!