Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimecres, 25 de setembre de 2013

XII Diada de l'Esport


El dissabte 21 de setembre a la XII Diada de l’Esport del municipi una representació de jugadors de l’equip Infantil Masculí de la temporada passada va recollir el trofeu en reconeixement de la victòria assolida en la seva lliga 2012-2013.
La jornada, organitzada per l’Ajuntament, va comptar amb la presència de nombroses entitats esportives del municipi.


La tarda va començar amb la bicicletada que portava els participants des dels nuclis urbans fins a la ubicació de les carpes. Amb força puntualitat va començar l’organització de la Roda de l’Esport, que va comptar amb 12 estacions on a cadascuna els nois i noies participants podien fer un tastet de l’esport en qüestió. Així es passava per l’hokey, el bàsket, el ciclisme, el tenis, el taekwondo, l’escalada, balls...i molts més! 

Un cop acabada la volta sencera a la Roda, es va procedir a lliurar els premis en reconeixement dels esportistes destacats de la temporada 2012-2013 en cadascuna de les especialitats esportives que s’hi trobaven representades.

Per finalitzar els actes, un petit refrigeri en bona conversa entre homenatjats, participants, organitzadors, i assistents en general on podríem destacar la nombrosa presència de representants polítics del nostre consistori.

Una tarda en la que es va poder veure que Ribes és un municipi que viu activament l’esport.

Vols veure les fotos?