Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 16 de setembre de 2013

CRÒNIQUES PARTITS DISPUTATS EL 7 DE SETEMBRE


Aquest dissabte dia 7 els nostres jugadors i jugadores han estrenat la pre-temporada amb els seus primers partits. Són partits amistosos. Un tastet de la temporada que començarà a mitjans d’octubre.

El Cadet Masculí B s’ha estrenat contra el Sant Joan Despí un partit que ha dominat amb comoditat.

Les noies de l’infantil femení B i Infantil Femení A han jugat uns partits contra un difícil rival, La Roca. Ho han tingut molt, molt complicat. Les noies del B, en el seu primer partit en camp gran han lluitat i no han defallit al final reforçades per alguna noia de l’A.
  
Els nois de l’infantil masculí s’han estrenat en camp gran contra el Vilanova. Un partit amb molt, molt igualat que han perdut pels pèls.

Finalment, ja per la tarda, les noies del Cadet s’han enfrontat amb La Roca. Un partit molt difícil, com sempre amb aquest rival. Les nostres ho han lluitat molt i no han defallit. Tot i la diferencia de gols al final, les de La Roca han encaixat força gols de les ribetanes.

De tots els partits se’n aprén alguna cosa. Els partits d’aquest dissabte han estat una bona experiencia per jugadors, jugadores i cos tècnics. La propera setmana, els partits de tornda.