Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 9 de juliol de 2013

L'ASSEMBLEA DE SOCIS


El dia 02 va tenir lloc a la Sala Polivalent de la Masia de Can Puig l’assemblea de socis. Any rere any, va augmentant la presencia de socis en aquest acte institucional, que és sens dubte, el més important de la temporada.
Com va econòmicament el Club ? Quines despeses assumeix ? Què s’ha fet esportivament parlant? Què es farà? Cap a on caminem? Aquests són els aspectes que a grans trets intenta explicar la Junta Directiva als socis.
L’aspecte més rellevant d’aquest any no és (lamentablement) esportiu, sinó econòmic: les inspeccions de la Seguretat Social estan fent davallar l’esport base a tot Catalunya. Per aquest motiu, el pressupost de la propera temporada ha quedat penjant d’un fil. Us n’anirem informant.
En l’àrea esportiva, moltes novetats: entrenadors que marxen i nous que en venen amb molta empenta i ganes de treballar.  El número d'equips del club creix i els nostres esportistes creixen esportivament parlant. Revisant el balanç….Déu n’hi do el que han fet els nostres jugadors i jugadores, s'han guanyat unes bones vacances !
En fi, “un moment” on la Junta comparteix amb el soci i les sòcies les alegries de la temporada i les preocupacions i mals de cap de la propera.  Això sí, amb pensament positiu: segur que ens en sortirem.