Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimarts, 18 de juny de 2013

LA FESTA DE CLOENDA TEMPORADA 2012-13

La festa de cloenda ens evoca a la peli del dia de la marmota. L’heu vist? Segur que sí. Igual a la peli, l’essència de la jornada ve a ser el mateix que l’any passat. En canvi hi ha una diferència entre la peli i la nostra festa: l’objectiu. A la peli, s’intenta canviar el final i en canvi a la festa s’intenta mantenir el mateix: passar-ho bé en bona companyia. Passada “la ressaca” de la jornada, veient les imatges i recordant les converses, les activitats....Objectiu assolit! I es que des de les cinc de la tarda, la jornada va donar per molt:Per la tarda es van formar quatre equips barrejant a tots els jugadors del Club i sota la supervisió d’un entrenador es va muntar una petita lligueta de quatre. Àrbitre de luxe per aquest mini-torneig !!! i partits molt, molt igualats que van decantar els resultats finals en els últims minutets de joc tant del 3er com el 4art lloc i la final. Bon ambient de sana competició.

Seguidament es va iniciar el torneig de llançaments. Després d’acabar les sèries també molt igualades, els jugadors Eric Garcia i Oriol Bañez van guanyar el concurs de 2nes línies i Marc Guirao va ser el guanyador en els llançaments exteriors de la 1era línia. La millor portera, la Wendy.  Jugadors i jugadores esperaven el seu torn de tir en ambient distès i fent el seguiment del recompte.

I què explicar del partit d’entrenadors contra pares? Això sí és un “dia de la marmota” ! no cal que us doni el resultat. Tot i les ganes de vendetta per part del col·lectiu dels pares els entrenadors, reforçats amb entrenadors de la SEA van fer un partit a lo Harlem Globetrotters: esport i diversió pels propis jugadors i per la graderia.

En el moment del sopar, feien goig de veure les dues taules llargues que es van col.locar a la pista annexa i que es van omplir amb 150 persones sopant ! La família de l’handbol s’està  fent  gran!

La projecció d’un recull de fotografies de la temporada i l’entrega dels obsequis pels jugadors van ser la cirereta d’una esportiva vetllada de germanor de jugadors, jugadores , cos tècnic i famílies.

I apuntant cap al futur, la super-cirereta de la temporada, tremola Granollers: la Granollers Cup.