Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 1 de juliol de 2013

LA CRÒNICA ESPORTIVA DE LA GRANOLLERS CUP


Des del punt de vista esportiu, els nostres equips han quedat en grups on hem trobat de tot, equips forts, i equips no tant forts....però tots els rivals han estat molt difícils.

Un paper discret el del Club Handbol Ribes en aquest torneig on destacarem l’esperit lluitador de tots els jugadors i jugadores; la sorpresa de l’IFA superant la fase de grups; i la presència d’una jugadora de l’IFB en l’equip guanyador de la categoria Infantil Femení. Anem a pams:
El Cadet masculí ha quedat cinquè de grup. Va aconseguir guanyar contra el GRANOLLERS ATCHO (23-21), i empatar contra el H. PUIG D'EN VALLS (14-14). S’ha trobat rivals que físicament doblaven als nostres nois. L’equip que ha quedat primer de grup ha estat el BM. VILLA ARANDA-2, que  ha arribat fins a quarts de final. El campió final de la seva categoria ha estat EL H RUBÍ en primer lloc, EL GRANOLLERS VALLBONA en segon i el KH7-GRANOLLERS en tercer lloc.

L’infantil masculí va aconseguir guanyar contra el CORAZONISTAS-MADRID (17-10) i també va quedar cinquè de grup. L’equip primer del grup ha estat el KH7 GRANOLLERS, que ha quedat finalment en el segon lloc de la categoria. El primer lloc ha estat per US CRETEIL de França i el tercer pel FC BARÇA.

En la categoria infantil femení, el equip B va quedar últim de grup no aconseguint guanyar cap partit. Per les noies de primer any ha estat un torneig amb molt de nivell. El primer lloc del seu grup ha estat el BM CASTELLÓN que ha arribat al tercer lloc de la classificació final.

L’equip A ha donat la sorpresa i han quedat terceres de grup. Ha empatat contra EIOSVOLD IF -1-NOR (9-9) i han guanyat contra el BM. GUADALAJARA (2-24) i contra el BM. LOYOLA (35-3). El primer lloc del seu grup ha estat per l’equip de la SELECCIÓ CATALANA-2. Arribada a la fase final, han perdut la primera eliminatòria contra el Sant Esteve Palautordera (13-9).  El primer lloc d’aquesta categoria se’l ha emportat l’equip de la selecció catalana-1 de primer any, en segon lloc ha quedat l’equip de la selecció catalana-2, i en tercer lloc el BM Castellón.

En l’equip de la selecció catalana-1 el nostre Club hi té una jugadora a la que fem arribar les nostres felicitacions, per partida doble: per arribar a ser jugadora de la selecció, i per guanyar un torneig INTERNACIONAL d’aquesta magnitud, on han hagut de superar a la selecció infantil de segon any a la final. FELICITATS!En general, ja ho veieu, hi ha hagut de tot, resultats ajustats, empats, resultats amplis....i es que al grup pots trobar nivells i procedències per tots els gustos.