Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 1 de juliol de 2013

LA CRÒNICA SOCIAL DE LA GRANOLLERS CUP


La Granollers Cup és un torneig internacional molt gran. Això ja ho sabíem i ens ho podíem imaginar. Però molt millor ha estat viure-ho. Granollers s’omple d’esportistes que es desplacen de pavelló en pavelló per jugar o veure partits. 

El primer dia amb molta energia, cantant i animant per allà on van. Els últims dies asseguts a terra vermells com gambes del sol.La ciutat gaudeix dels esportistes i els residents ho veuen com el que és, un esdeveniment de promoció  internacional de la ciutat i un avançament de la temporada turística.

Hem pogut veure equips realitzant l’escalfament com un ritual, d’altres com un ball amb coreografia inclosa, equips que saluden al seu entrenador amb una reverència a cada ordre que dona...cultures diverses i moltes maneres de viure l’esport de l’handbol.

Hem pogut veure equips amb jugadores que semblen fetes totes del mateix motllo, equips amb jugadors de la mida d’un armari. Hem jugat amb equips que estan molt lluny de casa seva. Hem vist jugar a les seleccions!

Hem pogut sentir crits d’animació en molts idiomes, equips que porten molta afició i equips en que una sola senyora pot fer que el seu crit s’escampi per tota la graderia i se senti fins i tot al nostre autocar! Hem vist i sentit als nostres, animant als nostres. Hem vist la taca vermella de l’Handbol Ribes al Palau Olímpic.

Hem pogut veure i constatar que és realment un torneig internacional on tothom entén un idioma: el que “parla” l’àrbitre.

Hem pogut constatar que és un torneig molt GRAN: 12 pistes de joc. Partits de mitja hora des de les 9h del matí fins les 21’00h. 19 partits al dia en cada pista. Gran! Molt gran!

Hem pogut veure que tenim uns jugadors i unes jugadores amb ganes de guanyar partits. No s’han espantat del nivell de joc que s’han trobat al camp i han lluitat tots els partits.  No n’hem guanyat gaires....però sí s’ha fet córrer al contrincant i els hem fet suar les samarretes. Els nostres jugadors i jugadores us hauran explicat moltes coses...és millor que les veieu:

Agraïm la col·laboració de les famílies, jugadors i membres del cos tècnic que han fet arribar les seves fotografies a secretaria@handbolribes.cat Si en teniu i les voleu compartir encara hi sou a temps.

I agraïm a l’esponsor del club l’oportunitat que ha ofert als jugadors i a les jugadores del club de participar en aquest GRAN torneig INTERNACIONAL, i pels records i les experiències viscudes que s’han endut de Granollers cap a Ribes. Moltes gràcies.