Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 2 de juny de 2013

CRÒNICA ESPARRAGUERA vs CH RIBES INFANTIL MASCULÍEsparreguera 21 – CH Ribes  19  (Amistós)
Bon partit dels dos equips que en tot moment van buscar la victòria encara que era un partit amistós.Sense la pressió dels punt i la classificació, hem pogut veure un partit entretingut, amb bones jugades i també errors produïts per intentar coses noves que no són habituals en els parits de competició.
La primera part ha estat per l’Esparreguera de sortida. Han marxat fins al 10-6 als quinze minuts. El joc dels nostres jugadors era tou i evitaven els contactes amb els rivals, que no tenien cap canvi. A partir d’aquest moment,  s’han posat les piles i fent una forta defensa i culminant bones jugades d’atac, han donat la volta al marcador arribant al final  de la primera part amb un 11-12 favorable.
La segona part ha estat més igualada amb bon joc pels dos equips. Al minut quinze, el marcador era de 16-16. De cop, s’ha fet de nit pel Ribes en atac. Nou pèrdues de pilota seguides han permès que l’Esparreguera marxés en el marcador fins el 20-16. Semblava irrecuperable però, robant la pilota en defensa i llançant ràpids contraatacs hem arribat a l’últim minut amb el 20-19. Una nova pèrdua dels locals ha permès un contraatac que malauradament no ha pogut acabar dins la porteria. Un gol més local i un llançament a la desesperada des de mig camp, ha tancat el partit amb el 21-19 i la segona derrota de la temporada, totalment justa.
Esperem que d’aquestes errades es treguin lliçons per no repetir en el futur.