Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimecres, 5 de juny de 2013

CRÒNICA CH RIBES CADET MASCULÍ vs H. VILAMAJOR

CH RIBES 24 - H. VILAMAJOR 22

No teníem gaires esperances de passar al Top 4 després de perdre amb el Granollers el darrer partit i l'average particular, ens visitava el Vilamajor que no havia perdut cap dels darrers 25 partits, ens havia guanyat a casa seva de 23 gols !! i era l'equip amb la mitjana més alta de gols per partit (més de 40), pitjor escenari no es podia presentar... però als nois del Cadet no els hi agraden les estadístiques i des de el primer minut van sortit a per totes.


Segurament va ser el millor partit de la temporada (i això que en el tram final de la primera fase es van jugar de molt bons), a base de tècnica i de molta lluita els cadets van mantenir un nivell de joc durant tot el partit que no va deixar que el Vilamajor s’allunyés del marcador en cap moment. Grandíssima labor d'equip, tots els jugadors van participar i les rotacions no van afectar el ritme del partit. La defensa va ser espectacular (el Vilamajor va marcar només 22 gols) molt compacta i amb bons ajuts entre els companys que no van deixar evolucionar els laterals i extrems de l'equip rival que van fer molt mal en el partit d'anada. En atac van saber aguantar la pilota i trobar les millors opcions de tir, fins i tot el resultat podria haver estat més satisfactori si no és per la bona actuació del porter del Vilamajor.

 Al final, victòria per dos gols que deixen a prop el Top 4, però encara falta guanyar el darrer partit a Sabadell i que el Granollers no guanyi al Vilamajor, emoció fins al final.

Enhorabona nois i cos tècnic, molta sort a Sabadell!!!

Vols veure més imatges del partit ?