Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 12 de maig de 2013

CRÒNICA SANT BOI B vs CH RIBES INFANTIL FEMENÍ B

SANT BOI B 14 – CH RIBES 10
Les noies de l’Infantil Femení B es jugaven la segona posició del seu grup...però no ha pogut ser. Avui però, els que hem vist el partit, hem quedat molt contents del seu joc i molt orgullosos d’aquest equip perquè s’han mostrat fortes anímicament parlant i perquè durant el partit no s’han donat per vençudes. No ho han remuntat perquè hem tingut mala sort, o potser perquè la portera del Sant Boi els hi llegia el pensament en el moment dels tirs, o més possiblement perquè el seu entrenador ens va estudiar la setmana passada mentre anotava els gols al marcador....no ho sé. Però elles ho han provat, i han posat en pràctica les idees innovadores de l’Eloi a la perfecció.  Simplement, no ha pogut ser...


En general ha estat un partit amb pocs gols. En la primera part, les Ribetanes han anat per sota del marcador sempre.  I moltes jugades amunt i avall que no acabaven en gol per cap dels dos equips. El lluminós quiet en estones força llargues....Al final de la part 8 – 4.
En el segon temps, encara menys gols.  Les noies han jugat molt bé en defensa protegint una porteria vigilada impecablement per la Wendy (gràcies novament!). Estaven molt atentes al joc ràpid de les locals. Els atacs eren molt difícils, sense trobar forats per on passar. El parcial de la segona part 6 – 6 demostra la igualtat del nivell d’ambdós equips.
Amb aquest partit, hem acabat les terceres de la classificació en aquesta segona fase.  La posició està força bé, considerant que el grup era fort, i que el Gavà (primer classificat) ha jugat “una lliga a part”. Ara ja no tenim més partits i és temps de treballar per millorar les jugades, les jugadores i consolidar l’equip.  S’han de recuperar les lesionades (Txell i Violeta) i a veure si poden estar totes sanes i a punt per la Granollers Cup.
Bona temporada, noies. Felicitats pel camí recorregut i la feina feta!