Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimecres, 8 de maig de 2013

CRÒNICA HANDBOL SANT CUGAT vs CH RIBES CADET FEMENÍ

H SANT CUGAT 14 – CH RIBES 28
Avui les noies del Cadet Femení s’han desplaçat fins a Sant Cugat i del desplaçament n’han tret una merescuda victòria pel bon joc i per la bona sintonia de grup que es va consolidant en elles partit a partit.
La primera part ha estat molt igualada entre els dos equips. El resultat amb el que s’ha arribat al parcial (7 a 11 a favor de les Ribetanes) ha estat fruit d’un millor encert de cara a la porteria, en detriment de l’equip rival en que els tirs no acabaven tocant la xarxa. Inspiradíssima Gimena durant tot el partit !
En la segona part les noies han sortit amb les piles carregades i molt concentrades. Les locals han encaixat un parcial de 3 a 0 en els primers minuts de la represa. L’encert de l’inici de la part ha pujat la moral de les jugadores que no han deixat l’onada del bon joc fins al final del partit.  Però el més important ha estat que totes les jugadores estaven pujades a l’onada i de la primera a la última han participat en les jugades d’atac com ens agrada veure-les jugar: gaudint del partit.