Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 12 de maig de 2013

CRÒNICA ESPARRAGUERA vs CH RIBES INFANTIL MASCULÍ

Esparreguera 25 – CH Ribes  28
Bon partit del Ribes que li dona el primer lloc de la classificació perdut la setmana passada.

Moltes ajudes i extrems oberts, han permès un percentatge molt alt en el llançament. Però en defensa s’ha estat molt fluix deixant que l’Esparraguera marques 16 gols de 20 llançaments en la primera part i amb entrades molt fàcils. Ha estat un intercanvi  de gols oblidant defensar amb 10 pèrdues de pilota per cada equip. Al final un 16-14 pels locals.

A la segona part ha aparegut la bona defensa del Ribes que l’ha caracteritzat tota la temporada, mantenint el joc col·lectiu i  l’encert en les jugades d’atac. Des de l’empat a 21, el Ribes ha començat a agafar avantatge de 3, 4 gols fins el final 25-28.

S’ha de millorar en intensitat defensiva i tancar millor les entrades del rival a l’igual que les pèrdues de pilotes, amb un promig de 20 per partit en aquesta segona fase.

En resum, una victòria molt treballada i justa davant un bon rival que ha lluitat fins l’últim minut. També cal destacar el joc en equip que vam trobar la setmana passada i un últims minuts de l’Arnau Fernández, robant pilotes en defensa i marcant els últims gols del Ribes des de l’extrem, una posició no habitual en ell.

Dissabte vinent últim partit  a Castelldefels, que amb un empat serveix pel campionat. Encara que l’últim de la classificació, no val excés de confiança ja que tenen grans llançadors com van demostrar al partit d’anada.