Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 9 de maig de 2013

CRÒNICA CH RIBES INFANTIL MASCULÍ vs CE VILANOVA

CH Ribes  17 – Vilanova 19

Inesperada i justa primera derrota de la temporada.
Si la setmana passada van ser els jugadors de primer any qui no aportaren a l’equip, aquesta  vegada han estat els “veterans” els que semblaven primerencs a l’handbol. 

Tret dels 5 minuts inicials en que es van fer bones combinacions i ens vam marxar amb 4-0 i 5-1, la resta del partit va ser un patiment pel Ribes. El Vilanova va tancar la defensa, replegava ràpidament evitant els contraatacs i va jugar en equip. El Ribes no feia més de 3 passades i llançava des de qualsevol lloc (mig camp) i de qualsevol manera menys a porteria (la cistella del bàsquet encara tremola). Final de la primera part 7-12. Un parcial de 2-11 pel Vilanova.
La segona part va ser de nervis als dos equips. Als 10 minuts, 10-16. Llavors pèrdues en atac del Vilanova i encert individual del Ribes (sense joc).  Minut 22, 17-18. La remuntada semblava possible. Però no, quatre llançaments al pal i un gol del Vilanova. Dos últimes accions per mantenir l’avantatge però dos llançaments des de mig camp més.

El Vilanova, sense fer un gran patit però jugant en equip va vèncer justament a un grup d’individualitats que només van jugar a llançar. Es demostra que l’equip pot a les individualitats.
Encara queden 2 oportunitats per guanyar la lliga, la setmana vinent ha de jugar l’EQUIP (en majúscules) del Ribes a Esparreguera.