Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dijous, 9 de maig de 2013

CRÒNICA CH RIBES CADET MASCULÍ vs KH-7 GRANOLLERS

CH RIBES 36 - KH7 GRANOLLERS 33

Era el primer duel de la segona fase davant del BM Granollers i l'objectiu era continuar amb la bona ratxa de joc que s'havia demostrat en els darrers partits de la primera fase.
De bon principi ja es va veure que aquest equip ha après per experiència que si no vols ensurts has de sortir endollat d'inici i així ho van fer, quasi mai van perdre la cara a un partit que es podia posar difícil en qualsevol moment.

La primera part va ser com les que estem acostumats a viure els darrers partits, sempre per davant del marcador amb distancies mínimes però amb la sensació de que el partit estava controlat. A la segona el panorama va canviar una mica, durant els primers 15 minuts es va mantenir una renda entre 6 i 9 gols que preveia tranquilitat però cinc minuts de relaxació en la defensa van afavorir que els atacants del Granollers trobessin forats per arribar a opcions de tir massa fàcils que es traduïen en gols al seu favor i perdues de pilota per la nostra banda.
A falta de 4 minuts la diferencia s'havia reduït a 3 gols però va ser en aquest punt del partir quan els del Cadet van treure la seva sang freda i van saber aguantar les possessions de pilota i materialitzar les seves oportunitats per aconseguir que els de Granollers no es donessin la sorpresa.
Bon inici de fase i la setmana que ve a visitar al Vilamajor, bon partit es preveu amb un equip que va arrasar al seu grup de classificació, molta sort !!


Vols veure més imatges del partit ?