Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 20 de maig de 2013

CRÒNICA CASTELLDEFELS vs CH RIBES INFANTIL MASCULÍ


Castelldefels 17 – CH Ribes  2
CAMPIONS. Ens faltava un punt i s’han aconseguit els 3 davant el Castelldefels.

Bon partit del Ribes i també del rival en que tots els jugadors han aportat a l’equip, cadascun en la seva faceta (atac, defensa, golejadors,..).La primera part ha estat molt intensa en defensa i  ha acabat amb un minso 6-7 favorable al Ribes. Defenses fortes i tancant bé els espais, pels part dos equips, han fet que els atacs fossin llargs i els llançaments complicats. S’ha vist una gran lluita entre els pivots nostres (Oriol i Raül) i els del Castelldefels, on s’han anul·lant mútuament deixant la producció del joc  a la resta de companys. On no arriba la defensa i eren els porters. Gran actuació dels Marc (Ortuño i Casasas) aturant un llançament de 7 metres cadascú.
 
A la segona part, el Ribes ha sortit amb més empenta i ha marxat amb 4 gols de diferència gràcies a les recuperacions en defensa i grans contraatacs. Unes petites errades en llançament ha permès que el Castelldefels s’acostés només a un gol 16-17 però, avui  era el dia dels nostres jugadors i continuant amb la defensa forta i fent circular la pilota en atac amb paciència, fins trobar la millor posició i el millor company de llançament, hem arribat al 17-22 final que fa justícia al que s’ha vist sobre la pista. Destacar els 8 gols de l’Albert i els 5 d’en Biel.
Victòria que fa que el Ribes infantil  es proclami campió havent perdut només un partit en tota la temporada (inclosos amistosos i torneigs).
Ara un dies de decans i a continuar entrenant al màxim, amb algun partit amistós per preparar la Granollers Cup on hem de fer un gran paper.