Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dimecres, 8 de maig de 2013

CRÒNCA SANT BOI A vs CH RIBES INFANTIL FEMENÍ B


SANT BOI 22 – CH RIBES 22

Avui, amb només una jugadora de recanvi a la banqueta, l’Infantil Femení B s’ha desplaçat fins a Sant Boi. El partit ha començat molt bé pel Ribes que ha inaugurat el marcador i en el decurs de la primera part ha aconseguit una avantatge de 4 gols al marcador. Però en els 5 últims minuts de la part el cansament de les noies s’ha fet notar i hem arribat al descans amb un 10 – 11.

En la segona part, el partit ha estat molt tens. Cap dels dos equips aconseguia un posar-se per davant del marcador. Molts nervis, molta pressió de la graderia local, moltes pèrdues de pilota d’ambdós equips, jugades amunt i avall que acabaven en res...
El partit estava molt equilibrat, i les noies esgotades.  A l´últim minut s'ha encaixat el suposat gol de la derrota...però en els últims segons, amb un 22 – 21 al lluminós la pilota sortia de la nostra porteria. El públic local cantava els segons que quedaven per esgotar el temps i celebrar la victòria “6,5,4 ….” La Martina en sentir el compte enrere, sense pensar-s’ho ha tirat la pilota en direcció a la porteria des del mig camp. El públic ha deixat de comptar, i la pilota amb trajectòria parabòlica ha entrat per l’esquadra esquerra de la porteria. El xiulet de l’àrbitre validant el gol ha precedit la botzina de final de partit i els crits del públic local s’han barrejat amb els crits d’alegria de les jugadores del Ribes que han celebrat l’empat a l’últim segon com una victòria.
Cal destacar la gran feina que han fet totes en l’aspecte defensiu del partit per protegir una porteria molt vulnerable (la Txell encara està de baixa i la Wendy no ha pogut venir). Destacar també la gran feina que han fet les dues porteres novells: la Martina en la primera part i la Berta en la segona. Les dues han resultat ser tot un descobriment. Ho han fet molt i molt bé. I per últim, no oblidem la talla de l’equip que teníem davant !
En sentir la botzina les noies han deixat anar tota la tensió del partit. Estaven molt i molt contentes i no els hi faltaven raons. Un empat amb gust de victòria. Clar que sí !!!