Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dilluns, 15 d’abril de 2013

CRÒNICA CH RIBES INFANTIL MASCULÍ vs ESPARRAGUERA


CH RIBES  26 – ESPARRAGUERA 22

Partit fluIx del nostre equip i amb poca concentració en la primera part, amb joc lent, poques ajudes i oblidant-se de jugar per les bandes.
El partit va ser molt igualat al començament amb avantatges mínimes per part del Ribes que va aprofitar les pèrdues de l’Esparreguera i la seva lentitud en el replegament. Només les accions individuals per part dels dos equips feien avançar el marcador, 4-2, 5-3, 6-4.


Després d’una aturada del joc per un cop d’un jugador, va millorar el joc col·lectiu del RIbes i es van fer bones combinacions per arribar al final de la primera part amb un 15-12 que deixava  tot obert per la segona meitat.  Els jugadors de l’Esparreguera encara que lents tenien bon tir i amb molta potencia.

La segona part arrancà de manera molt diferent. Amb més empenta i encert, el Ribes va agafar 5 i 6 gols d’avantatge que va mantenir fins els 5 últims minuts (24-18). Llavors van venir les presses i la precipitació deixant que l’Esparreguera a falta d’un minut s’acostés fins el 24-22. Les últimes jugades, amb la intensitat que ha faltat a la resta del partit, ha permès marcar el 25, un robatori de pilota i tancar el marcador amb el 26-22 final.
Esperem que recuperin aviat el bon joc ja que els rivals d’aquesta fase seran tant forts com l’Esparreguera.

Vols veure més imatges d'aquest partit?