Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 20 d’abril de 2013

CRÒNICA CH RIBES INFANTIL FEMENÍ B vs EH GAVÀ DAVID BARRUFET A


CH RIBES 17 - EH GAVÀ 19
 
Amb tres baixes a l’equip, el reforç de la Wendy, i l’estrena de l’Emma, avui les noies s’han posat del davant de l’equip líder del seu grup.
El partit ha començat bé per les locals i hem anat amb dos gols per davant del marcador fins ben entrada la primera part.  Però la intensitat del Gavà s’ha acabat imposant i han remuntat el marcador arribant a la primera part amb el resultat de 9 -12.


Les noies han agafat forces, i en la segona part hem tingut l’oportunitat de remuntar. La nostra línia defensiva ha funcionat amb efectivitat, però en els atacs no s’han trobat els forats per fer realitat la victòria. La precipitació ens ha fet perdre les pilotes que ens donaven el partit. Tot i així, ens hem emportat el parcial de la segona part amb un 8 – 7.
Res a veure amb el partit de la primera volta. El partit d’avui és la mostra de la feina  feta amb l’equip, del camí que estan caminant poc a poc les noies amb l’ajuda de l’Eloi. D’un partit perdut de 17 gols el dia 2 de març, a una primera part perduda de 3, i una segona part guanyada d’1 gol.  L’evolució és total. Els números parlen per sí mateixos.