Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 7 d’abril de 2013

CRÒNICA CH RIBES INFANTIL FEMENÍ B - SANT LLORENÇ

CH RIBES 27  – SANT LLORENÇ 23

En el partit d’avui, hem vist a la graderia cares que no són habituals seguidors de l’Infantil femení B, i és que hem tingut un reforç de l’infantil Femení A, que no ha passat desapercebut a la convocatòria: la Wendy ha vingut a substituir a la nostra portera habitual, la Txell, que s’està recuperant d’una lesió al genoll.  Gràcies Wendy.  Recupera’t aviat Txell.

El partit ha estat difícil de jugar per diferents motius: en primer lloc, per l’escenari. La pista annexa ja es queda petita a unes jugadores
que tenen el mini-handbol a anys llum en la seva ment. En segon lloc, l’equip rival és un dels forts del grup i en el record de les jugadores el 21-12 del partit d’anada.

La primera part ha anat molt igualada i amb pocs gols. Només ha pujat al marcador un 6 -5. La defensa funcionava i l’Eloi ha donat noves instruccions per millorar l’atac i  aconseguir el partit. I així ha sigut. No han faltat els nervis i la desesperació de les atacants en topar-se amb la nostra paret defensiva. Molts més gols en la segona part, però avantatge i partit pel Ribes. Lluitat i amb bona recompensa.