Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 27 d’abril de 2013

CRÒNICA CH RIBES CADET MASCULÍ - COOPERATIVA SANT BOI

CH RIBES 39 - SANT BOI 29

Era el darrer partit de la primera fase, el Ribes i el Sant Boi es jugaven continuar el camí cap al Top 4 en 60 minuts i només el guanyador del partit continuaria endavant. Això es respirava a la graderia que com en les grans ocasions estava plena de companys i companyes dels altres equips del Club i familiars amb moltes ganes d'animar.
Bon inici de partit, als cinc minuts ja es veia que als cadets de Ribes no els hi pot la pressió, un parcial de 5 a 1 avisava als de Sant Boi que l'equip local anava a per totes.

Com en els darrers partits, el Ribes va jugar a un nivell molt alt, al darrera la porteria va estar ben protegida per una defensa molt intensa i ordenada i uns porters que un dia més van estar força encertats. En atac van saber contrarestar la superioritat física del rival alternant diferents recursos ofensius perfectament executats, van haver-hi gols des de totes les posicions, des dels extrems, de pivot en contracop i especialment importants, els llançaments exteriors en els moments en que la defensa dels de Sant Boi es feia més forta i angoixant.

A mida que anaven passant els minuts i veient que no podien remuntar, els jugadors del Sant Boi van patir la pressió i fruit dels nervis van rebre alguna que altre exclusió que va ajudar als de Ribes a ampliar la diferencia fins als 10 gols amb que es va arribar al final del partit.

Enhorabona a l'equip i al cos tècnic, el tram final de la lligueta era molt complicat i l'heu passat amb molt bona nota.

No podem deixar de comentar dos grans detalls d'esportivitat, el primer el dels jugadors del Sant Boi que al final del partit i tot i haver perdut el partit i l'accés a la fase final van sortir al mig de la pista a aplaudir als de Ribes, i l'altre a l'equip de Cambrils que va enviar-nos al dia següent un correu de felicitació i dessijant-nos sort per la següent fase.
El darrer agraïment es per a tota la família del Ribes que va acudir en massa a animar a l'equip, recordeu que entrem en fases finals i que tots els equips necessiten el vostre suport, amb aquesta afició és difícil no guanyar.


VOLS VEURE MÉS IMATGES ?