Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

dissabte, 2 de març de 2013

CRÒNICA EH GAVÀ DAVID BARRUFET - CH RIBES INFANTIL FEMENÍ B


EH DAVID BARRUFET 38 - CH RIBES 21
El partit d’avui que com tots ha tingut dues parts de 25 minuts, no ha semblat que fós un sol partit. L’equip que ha sortit al camp a jugar la primera part no ha semblat el mateix equip que ha sortit al camp a jugar la segona part.
Ja sabíem que aquest equip rival és un equip molt solvent, tant en atac com defensa, però és que l’Eloi ha tingut que aturar el partit als 5 minuts de joc perquè les noies semblaven inexistents en la defensa i

és que la decisió i la força de les atacants ha superat el joc defensiu de les nostres jugadores, que encara no estan del convençudes de que l’handbol és un joc de contacte. El parcial de la primera part, 22 – 9. "Final del primer partit”.


Al descans, el míster ha insistit en el missatge, era necessari que les rivals trobessin una línia defensiva. I les noies han sortit al camp, i han jugat amb una defensa molt més impenetrable que ens ha portat a un parcial de la segona part de 16 – 12. “Final del segon partit”.
Què hagués passat si a la primera part s’hagués jugat igual que a la segona? I si arriben a entrar els tres o quatre penals que avui no han pujat al marcador?  Ens queda el partit de tornada...