Entrada destacada

CAMPUS JULIOL 2018: INSCRIPCIONS TANCADES

TANCADES LES INSCRIPCIONS   Si t'interessa aprofundir en el món de l'handbol, seguir gaudint-lo una mic...

diumenge, 24 de març de 2013

CRÒNICA CH RIBES INFANTIL FEMENÍ A - EL VENDRELL


CH RIBES 11 - EL VENDRELL 12

De vegades créixer és difícil. De vegades, encara que tinguem clar que podem i sabem, les coses no surten com voldríem però no podem afluixar. Això és el que ens ha passat avui en el partit de l' Infantil A. La defensa i la porteria, estupendes. En atac, la pilota no volia entrar, malgrat la quantitat enorme de tirs entre els tres pals que, en el joc habitual de l'equip, haguessin entrat donant-nos la victòria sense gaires ensurts. No ha estat així. Arribades al final de la primera part, portàvem una avantatge curtet, d'un sol gol: 7 a 6 que ja feia preveure que les coses no serien fàcils.


El segon temps ha acusat més encara la manca de punteria de cara a porteria, malgrat arribar amb claredat encara més sovint. Aquesta circumstància l'ha aprofitat un Vendrell que s'ha crescut una mica per acabar el matx amb un 11 a 12 que no és, de cap manera, indicatiu de la superioritat rival, a excepció de la portera. El partit l'hem perdut nosaltres: si la setmana passada contra el Castelldefels vam marcar 14 gols, és clar que el que ha passat avui ha estat una “pájara” inesperada.

Una bona lliçó de que créixer de vegades és dur i que en una lliga tan igualada, qualsevol davallada, per petita que sigui, té conseqüències. Solució? no defallir i treballar, si s'escau, encara més. Noies, ja ens heu demostrat que sou pencaires i disciplinades. Ànims, que això ho superareu amb escreix!!!!
Vols veure més imatges d'aquest partit?